Κάντε μας  στο

sexoualikotita-ton-zodion.jpgΤο σεξ από αρχαιοτάτων χρόνων ακόμα και στην εποχή μας είναι ένα θέμα ταμπού για πολλούς. Είναι σαν ένα μυστικό που όλοι το ξερόυν, κανένας δεν μιλάει για αυτό και όλοι θέλουν να ασχοληθούν γύρω από αυτό.

Αυτό κάνει αρκετά ελκυστικά τα θέματα γύρω από το σεξ. Άλλωστε όπως είναι γνωστό από αρχαιοτάτων χρόνων κάτι τι άγνωστο, σκοτεινό για τον άνθρωπο αποτελούσε σημείο πόλου έλξης, θαυμασμού και θεοποίησης.

Ένα μεγάλο κομμάτι που απασχολεί τους ανθρώπους αυτή την εποχή είναι η σεξουαλικότητα. Η σεξουαλικότητα είναι η ικανότητα του να εκδηλώνει προς τα έξω φαντασιώσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την γενετήσια ορμή. Είναι η ικανότητα να εκπέμπει προς τα έξω ένα σύμπλεγμα εκδηλώσεων που έχουν σχέση με την συνουσία. Μέσα από την σεξουαλικότητα , μπορούμε να θέλξουμε κάποιον η μια ομάδα ανθρώπων και να την κρατήσουμε αιχμάλωτη για όσο εμείς επιθυμούμε.
Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο παίρνουν μέρος δυο άτομα. Ο δέκτης και ο αποδέκτης.
Κάποιος ο οποίος αποδέχεται την σεξουαλικότητα  ενός ατόμου θα πρέπει πρώτα μέσα του να έχει καλλιεργήσει το τι είναι σεξουαλικότητα.

Η σεξουαλικότητα, ο αισθησιασμός και ο ερωτισμός είναι μια πηγή ενεργείας για όλα τα ζωντανά πλάσματα. Μέσω αυτών των όρων ερχόμαστε σε επαφή με το αρχέτυπο, τη φύση , τα ένστικτα μας. Είναι μια κληρονομιά που όλοι κουβαλάμε. Άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο αναπτυγμένη. Για αυτό τον λόγο έλκει τους ανθρώπους. Το θέμα της σεξουαλικότητας είναι αρκετά υποκειμενικό αρκεί αρχικά να έχεις καλλιεργήσει μέσα σου την έννοια του σεξ. Για πολλούς ανθρώπους σεξουαλικό θεωρείται ένα άτομο το οποίο είναι εμφανίσιμο. Για άλλους πάλι ένα ψυχολογικό χαρακτηριστικό γνώρισμα που βλέπουν στον απέναντι τους όπως η αισιοδοξία ή η ξενοιασιά. Ακόμα κάποιος μπορεί να θεωρήσει σέξι μια πολύ ντροπαλή παρουσία.

 

Ας δούμε τώρα την συσχέτιση της αστρολογίας με εκείνη της έννοιας της σεξουαλικότητας.

Τα ζώδια τα οποία υποστηρίζουν οι αστρολόγοι ότι φέρνουν την σφραγίδα του sexy είναι ο Κριός, ο Ταύρος, ο Λέων και ο Σκορπιός. Θεωρούνται ζώδια τα οποία κατακλύζονται από την φλόγα της επιθυμίας και είναι εκείνα με το μεγαλύτερο πάθος και ερωτισμό. Τα λιγότερο sexy ζώδια του ζωδιακού είναι η Παρθένος, ο Αιγόκερως και οι Υδροχόοι. Τα υπόλοιπα ζώδια κυμαίνονται μεταξύ αυτών των δυο.

Κάνοντας έναν έλεγχο ενός γενέθλιου χάρτη θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στον 1ο οίκο και στον 8ο οίκο. Ας τους αναλύσουμε παρακάτω αρχίζοντας με τον 8ο8ος οίκος

Το ζώδιο το οποίο κατοικεί μέσα σε αυτό τον οίκο είναι ο Σκορπιός. Οι πλανήτες οι οποίοι κυβερνούν τον οίκο αυτό είναι ο Άρης και ο Πλούτωνας. Η λέξη κλειδί του οίκου αυτή είναι "ΕΠΙΘΥΜΙΑ". Είναι ο οίκος που σχετίζεται ευθέως με την έννοια του σεξ. Είναι ο οίκος της συναλλαγής με τους άλλους και ο οίκος εκείνος ο οποίος μας δείχνει πως αλληλεπιδρούμε με τους άλλους. Είναι ο οίκος του θανάτου , μεταφυσικού η κυριολεκτικού. Άλλωστε πόσοι από εμάς δεν θεωρούν την σεξουαλική επαφή με έναν μικρό θάνατο ; Είναι ο οίκος της δύναμης , της μεταμόρφωσης και όπως όλοι καταλαβαίνετε όλες αυτές οι έννοιες είναι συνδεδεμένες με την έννοια του σεξ.

1ος οίκος

Το ζώδιο που κατοικεί στον οίκο αυτό είναι ο κριός και πλανήτης κυβερνήτης είναι ο Άρης. Η λέξη κλειδί του οίκου αυτού είναι "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ". Είναι ο οίκος του οποίου η ακμή είναι ο Ωροσκόπος μας. Μέσα από αυτό τον οίκο δείχνουμε το πρόσωπο με το οποίο μας βλέπουν οι άλλοι. Είναι όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία πλέκουν την προσωπικότητα μας και την φυσική μας εμφάνιση. Είναι ο οίκος μέσα από τον οποίο πλασάρουμε τον εαυτό μας.

Με βάση τα παραπάνω είναι σημαντικό να ελέγχουμε :

1.     τις γωνίες τις οποίες δέχεται η ακμή τους από τους πλανήτες

2.     τον πλανήτη που φιλοξενούν

3.     τον κυβερνήτη πλανήτη του οίκου


Σύντομη ερμηνεία πλανητών στον 8ο οίκο

ΗΛΙΟΣ: Άτομο το οποίο εκφράζεται μέσα από το σεξ με ιδιαίτερη επιθυμία για σεξ. Ένα τέτοιο άτομο μπορεί να παίξει το ρόλο του εραστή. Μπορεί να κοντρολάρει καταστάσεις μέσα από το σεξ. Δημιουργεί την εικόνα του ελκυστικού

ΣΕΛΗΝΗ: Έκφραση συναισθημάτων μέσα από το σεξ. Αν η Σελήνη δέχεται καλές όψεις τότε είναι ο εραστής ο οποίος ξέρει να ικανοποιεί. Αν δέχεται αρνητικές όψεις τότε είναι ικανό το άτομο αυτό να φυλακίσει κάποιον μέσω του σεξ.

ΕΡΜΗΣ: Άτομο με πηγή έκφρασης του το σεξ. Είναι αυτός που του αρέσει να μιλάει βρώμικα κατά την διάρκεια του σεξ. Είναι ο εγκεφαλικός εραστής. Σε αρνητικές όψεις μπορεί να είναι πολύ άμεσος γύρω από το θέμα του σεξ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ: Άτομο που ξέρει να μαγεύει με την σεξουαλικότητα του και συχνά ερωτεύεται. Ιδιαίτερα αναπτυγμένη σεξουαλική ζωή. Δείχνει την γατούλα στο σεξ.

ΑΡΗΣ: Άτομα με έντονη σεξουαλική ενεργητικότητα. Είναι το άτομο το οποίο επιτίθεται. Ο κυνηγός. Με ιδιαίτερα αρνητικές όψεις μπορεί να εκφράζει τον βιαστή. Δίνει στον κάτοχο του φλογερό ταμπεραμέντο

ΔΙΑΣ: Άτομα τα οποία έχουν μια ενθουσιώδη αντιμετώπιση γενικά με το σεξ. Ο Δίας ο θεός της επέκτασης τα κάνει να είναι αρκετά επιθυμητά από τους γύρω τους λόγω της ανάλαφρης διάθεσης τους.

ΚΡΟΝΟΣ: Άτομα δίχως σεξουαλική έλξη διότι αντί να εκφράζουν τον σεξουαλισμό τους αντιθέτως τον εσωτερικευουν. Επιφυλακτικότητα γύρω από το σεξ.

ΟΥΡΑΝΟΣ: Είναι άτομα με ακραίες άποψης περί ερωτά και είναι ικανά να μαγνητίσουν λόγω της ηλεκτρικής τους ενέργειας

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Ο ρομαντικός περί σεξ. Τα άτομα αυτά φεύγουν μέσω του σεξ. Είναι ικανά να φτάσουν στην έκσταση μέσω της ηδονής , αλλά όχι με όλους.

ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ: Άτομα αρκετά μαγνητικά , εκπέμπουν πάθος και κυριαρχία. Είναι εκείνα τα άτομα τα οποία προκαλούν θύματα με το πέρασμα τους , με κακές όψεις εκδηλώνει βία στην επαφή.Πλανήτες που προκαλούν μιαν αύρα σεξουαλικότητας στον 1ο οίκο

Ιδανικές θέσεις είναι εκείνες του Ήλιου, της Αφροδίτης, του Άρη, του Δια, του Ουρανού και του Πλούτωνα. Οι θέσεις αυτές ξάνουν τα άτομα να δείχνουν αρκετά ερωτικά. Ακόμα έχει μεγάλη σημασία να τονίσουμε και την παρουσία της LILITH στον 8ο στο 7ο και στο 1ο οίκο. Tην παρουσία αστεροειδή EROS στον 1ο και στον 8ο οίκο. Και τέλος ο αστεροειδής Orcus σε συνοδό με τον 1ο σε οποιαδήποτε γωνία με την Αφροδίτη.


Σεξουαλικότητα και όψεις

Οι πλανήτες που θεωρούνται πιο βασικοί στο θέμα της σεξουαλικότητας είναι ο Άρης, η Αφροδίτη, ο Ουρανός και ο Πλούτωνας.

Αφροδίτη και Άρης

Σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο η οποιαδήποτε μεταξύ τους γωνία κάνει τα άτομα αυτά να είναι αρκετά σεξουαλικά... Συνήθως είναι η όψη του προξενητή. Τα άτομα αυτά είναι εξαιρετικά ερωτικά , και είναι πολύ δύσκολο για εκείνα να προχωρήσουν μια σχέση χωρίς να υπάρχει το ερωτικό στοιχείο. Αρκετά ρομαντικά άτομα τα οποία εκφράζουν ανοιχτά την εκτίμηση τους για το άλλο φύλο.. Η αρμονία και η αγάπη για αυτά τα άτομα εκφράζονται μέσα από την σχέση και τον ερωτά. Είναι οι τεχνίτες του ερωτά Είναι αρκετά μαγνητικά άτομα και προσελκύουν αρκετό κόσμο γύρω τους. Άτομα με εξαιρετικά φλογερό ταμπεραμέντο. Έντονα ερωτικά και ελκυστικά άτομα , ιδιαιτέρως ελκυστικά τα οποία δεν μένουν στις πλατωνικές σχέσεις. Το λάγνο άτομο. Βάζουν την επιθυμία τους μπροστά από κάθε άτομο η κατάσταση. Με αρνητικές όψεις εστιάζουν περισσότερο στην επιθυμία και στο σεξ. Έχουν αρκετά μαγνητική προσωπικότητα. Αλλά εδώ θα πρέπει να προσέξουν οι ενέργειες τους να μην είναι επιβλαβείς για τους άλλους. Προβλήματα στο να οριοθετήσουν το αρνητικό με το θηλυκό.

Αφροδίτη και Ουρανός

Όψεις μεταξύ αυτών των πλανητών δίνουν άτομα με ανεξαρτησία και έντονα μαγνητική έλξη προς τους άλλους. Άτομα με εκκεντρική σεξουαλικότητα Άτομα ιδιαίτερα μαγνητικά τα οποία ξέρουν να ιντρικαρουν. Άτομα ευερέθιστα και οποία είναι ενεργοποιημένα στο να εκπέμπουν στους άλλους μέσω τις εκκεντρικότητας του. Είναι ικανά να μην δέχονται την παραδοσιακή έννοια της σχέσης. Σε αρνητικές όψεις είναι τα άτομα με την νούμερο ένα ηλεκτρική - μαγνητική έλξη προς τους άλλους. Εδώ χρειάζεται προσοχή διότι είναι ικανά να έλκουν άτομα αρκετά ασταθή. Πέφτουν περισσότερες από μια φορά στα δίχτυα του ερωτά με ακραίες καταστάσεις στο ερωτικό παιχνίδι

Αφροδίτη και Πλούτωνας

Όψεις μεταξύ των πλανητών αυτών δείχνουν ιδιαίτερη μαεστρία στο ερωτικό παιχνίδι και αρκετά δεξιοτέχνες στην ερωτική συμπεριφορά. Άτομα τα οποία είναι ικανά να σαγηνέψουν κάποιον και να τον χειριστούν μέσα από το ερωτικό παιχνίδι. Συνήθως τα άτομα αυτά μπερδεύουν την έννοια του ερωτά και της δύναμης και είναι εκείνοι οι όποιοι έχουν το πάνω χέρι σε μια σχέση. Εκπέμπουν έναν αέρα μυστήριου. Δημιουργούν παθιασμένες σχέσεις και τάσσονται κυριαρχικά.
Τα άτομα αυτά είναι εκείνα τα οποία θα έχουν την μοναδική ικανότητα να το παίξουν θύματα αλλά στην πραγματικότητα είναι οι θύτες. Εξαιρετικά σεξουαλικά άτομα τα οποία δεν περνούν απαρατήρητα. Σε αρνητικές όψεις βγάζουν έντονη ζήλια και επιθετικότητα στο ερωτικό παιχνίδι.


Η σεξουαλικότητα μεταξύ δύο ατόμων στη συναστρία

Οι παρακάτω όψεις είναι δείκτες για την σεξουαλική έλξη μεταξύ δυο ατόμων.

1.     Το άτομο Α να έχει τον Άρη του στον 5ο οίκο του ατόμου Β.

2.     Το άτομο Α να έχει τον Άρη του στον 8ο οίκο του ατόμου Β.

3.     Συνοδός Άρη με την ακμή του 1ου, του 7ου, του 10ου και του 4ου.

4.     Όταν ο Ήλιος του ατόμου Α κάνει συνοδό , τετράγωνο , αντίθεση με τον Άρη του αλλού.

5.     Όταν η Αφροδίτη του ατόμου Α κάνει τετράγωνο ή αντίθεση με τον Άρη του ατόμου Β.

6.     Όταν η Αφροδίτη του ατόμου Α κάνει τετράγωνο, συνοδό ή αντίθεση με τον Πλούτωνα του ατόμου Β.

7.     Όταν η Αφροδίτη του ατόμου Α κάνει τετράγωνο ή συνοδό με τον Ουρανό του ατόμου Β.

8.     Όταν ο Άρης του ατόμου Α κάνει συνοδό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα του ατόμου Β.

9.     Θετικές όψεις μεταξύ των ωροσκόπων.

10. Όταν ο κυβερνήτης του 8ου η ο πλανήτης που βρίσκεται μέσα στον 8ο του. ατόμου Α κάνει δυνατή γωνία με κάποιον από τους προσωπικούς πλανήτες του ατόμου Β.

11. Όταν ο αστεροειδής EROS του ατόμου Α κάνει γωνίες με το AC, με την Αφροδίτη, με τον Άρη, με τον αστεροειδή Psyche του ατόμου Β.

 


 

Για να μάθεις περισσότερα για το Ζώδιο σου, με τι Ζώδιο ταιριάζεις ερωτικά, τις προσωπικές σου αναλύσεις και προβλέψεις, το Γενέθλιο Χάρτη σου, τις προσωπικές σου ημερήσιες ή εβδομαδιαίες προβλέψεις, την Σελήνη σου ή τον Ωροσκόπο σου, τηλεφώνησε τώρα στο Αστρολογικό μας κέντρο. Έμπειροι Αστρολόγοι - Χαρτομάντες θα σου δώσουν τις απαντήσεις που ζητάς, 100% εχέμυθα και εγγυημένα. Κάλεσε τώρα στο 901 14 04 111 και μάθε όλη την αλήθεια!

kalyteroiastrologoi.jpgΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ

 

Ποιοί είναι οι πιο έγκυροι και αλάνθαστοι.

Διάβασε περισσότερα...

Σεξουαλικότητα των ζωδίων

Το σεξ από αρχαιοτάτων χρόνων ακόμα και στην εποχή μας είναι ένα θέμα ταμπού για πολλούς. Είναι σαν ένα μυστικό που όλοι το ξερόυν, κανένας δεν μιλάει για αυτό και όλοι θέλουν να ασχοληθούν γύρω από αυτό.

Τα ζώδια στο πρώτο ραντεβού. Προετοιμάσου σωστά!

Έκανες μία νέα γνωριμία και ετοιμάζεσαι για το πρώτο σας ραντεβού; Όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να κλέψεις τις θετικές εντυπώσεις και να υπάρξει γρήγορα συνέχεια.

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ - Μάθε τι σημαίνει το ονοματεπώνυμο σου !!!

Tίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, ακόμα και το ονοματεπώνυμό μας επηρεάζει την προσωπικότητά μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που αντιδρούμε και που προβάλουμε τον εαυτό μας.

Αστρολογία - Είναι η αστρολογία επιστήμη;

Αστρολογία - Είναι η αστρολογία επιστήμη;Πολλά πράγματα γύρω από την αστρολογία ακούγονται ως δεισιδαιμονία. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι αστρολόγοι πιστεύουν ότι ο Άρης είναι ένας πλανήτης επιθετικότητας και αν κάποιος γεννήθηκε ακολουθούσε ανοδική πορεία,

Ανάδρομος Ερμής - Τι είναι και πως μας επηρεάζει.

Τι είναι ο ανάδρομος Ερμής, πως μας επηρεάζει, ποιούς κυβερνάει, αν επηρεάζει όλα τα ζώδια, τι γίνεται όταν είναι ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο και πόσο διαρκεί.Ο πλανήτης Ερμής που εικονογραφείται σαν φτερωτός αγγελιοφόρος, είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μεταφορών όλων των ειδών. Λειτουργεί σαν ένας κομπιούτερ που συλλέγει τις πληροφορίες και τις χρησιμοποιεί αυτόματα για να επιβιώσει, δηλαδή να δράσει, να πληροφορηθεί και να εκφράσει κάτι σωστά.

zodiatop.jpg
ΖΩΔΙΑ

 

Τα Ζώδια και τα χαρακτηριστικά τους.

Διάβασε περισσότερα...

kartestarrot.jpgΤΑΡΩ – ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ

 

Τι είναι η Χαρτομαντεία και οι κάρτες Ταρώ.

Διάβασε περισσότερα...

Φθηνή γραμμή Αστρολογίας

Αστρολογική γραμμή

Αστρολογική γραμμή

Καίτη Νομικού Αστρολογία Χαρτομαντεία

Πέπυ Αστρολογία Ταρομαντεία

ΠΟΛΥΤΙΜΗ Χαρτομάντης, Ταρομάντης

ΧΡΥΣΑΝΘΗ Κρυσταλλομάντης, Μελλοντολόγος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΤΑΡΟΜΑΝΤΕΙΑ, ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.