Κάντε μας  στο

Ζώδια και σεξ - Πόσο ερωτικά είναι τα ζώδια.Μάθε αναλυτικά πόσο ερωτικό είναι το κάθε ζώδιο. Ποιές είναι οι σεξουαλικές επιδόσεις τους και πως συμπεριφέρονται στην ερωτική τους ζωή. Διάλεξε προσεκτικά ερωτικό εραστή αναλόγως με το τι θες να ζήσεις!

 

 

Κριός - Λέων - ΤοξότηςΖώδια της Φωτιάς: (Κριός - Λέων - Τοξότης)

Εάν ο Εραστής των ονείρων σας γεννήθηκε στο στοιχείο της Φωτιάς, προετοιμαστείτε να ξετρελαθείτε από έναν φλογερό εραστή που ποτέ δεν θα δεχθεί όχι για απάντηση, και που είναι γνωστός για την ανυπομονησία του. Τα Ζώδια της φωτιάς είναι φλογερά, παθιασμένα, ορμητικά, επιχειρηματολογικά, ενεργητικά, θετικά και αισιόδοξα. Είναι διασκεδαστικά, όμως μπορούν επίσης να είναι πολύ αυταρχικά, απαιτητικά και πολύ επιθετικά όταν είναι στις κακές τους, και συχνά νομίζουν ότι γνωρίζουν όλες τις απαντήσεις, διαφωνώντας μόνο και μόνο για να σας προκαλέσουν. Και τα τρία Ζώδια της Φωτιάς έχουν μεγάλες ικανότητες αρχηγίας, ιδιαίτερα ο Κριός και ο Λέων. Ο Τοξότης που κυβερνάται από τον Δία, τον Πλανήτη της καλής τύχης, είναι συχνά πολύ απασχολημένος ταξιδεύοντας στον κόσμο, απολαμβάνοντας την μία περιπέτεια μετά την άλλη για να ασχοληθεί με την αναρρίχηση στην κορυφή.

Η ζωή μ' ένα Ζώδιο της Φωτιάς δεν είναι σχεδόν ποτέ βαρετή, ίσως όμως δυσκολευτείτε να κρατήσετε ρυθμό μ' αυτούς τους ανεμοστρόβιλους της ενέργειας, που μερικές φορές χρειάζεται να δαμαστούν για να ηρεμήσουν. Όταν αισθάνεστε τελείως εξουθενωμένος και λαχταράτε να αναπαυθείτε, τότε είναι που ο εραστής του Ζωδίου της Φωτιάς θα έχει τα πιο εντυπωσιακά σχέδια στο νου. Γι' αυτό θα πρέπει να μάθετε να λειτουργείτε σωστά. Σε πολλά σημεία τα Ζώδια της Φωτιάς είναι στην καρδιά σαν τα παιδιά, ιδιαίτερα ο Κριός που δεν φαίνεται να μεγαλώνει ποτέ. Συχνά είναι σαν τα κακομαθημένα παιδιά που θέλουν το κάθε τι που βλέπουν και δεν ενδιαφέρονται με ποιον τρόπο θα το αποκτήσουν, όμως σαν ενήλικες θα πρέπει να έχουν ήδη μάθει αρκετά για τη ζωή ώστε να γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα έτσι. Έχουν μια γνήσια επιθυμία να κάνουν τους ανθρώπους ευτυχισμένους, να τους κάνουν να χαμογελούν και να γελούν, να τους κάνουν μικρά δώρα για να δείξουν πόσο ενδιαφέρονται. Είναι οι άνθρωποι με πρωτοβουλία, αυτοί που δεν θα ηρεμίσουν μέχρι να επιτύχουν τον σκοπό τους. Όμως για έναν εραστή στο Ζώδιο της Φωτιάς, η συγκίνηση βρίσκετε συχνά στο κυνήγι, και βαριούνται εύκολα αν δεν υπάρχει πρόκληση. Παρ' όλο που λατρεύουν να είναι ερωτευμένοι (ιδιαίτερα ο Κριός και ο Λέων), μπορούν επίσης να είναι και αφάνταστα εγωιστές με το να θέλουν να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους.

Όμως, η ζωή μ' έναν εραστή της Φωτιάς θα είναι κάτι που ποτέ δεν θα ξεχάσετε έστω κι αν διαρκέσει μια εβδομάδα, ένα μήνα ή μια ολόκληρη ζωή.

 
Ταύρος - Παρθένος - ΑιγόκερωςΖώδια της Γης: (Ταύρος - Παρθένος - Αιγόκερως)

Μ' έναν εραστή γεννημένο στο στοιχείο της Γης, θα ανακαλύψετε σύντομα ότι συναντήσατε κάποιον που πατάει γερά στη Γη, και που βεβαίως δεν θα ανεχθεί καμιά από σας ανοησίες σας. Τα Ζώδια της Γης είναι υπομονετικά, ευγενικά, ενάρετα, συμβατικά, και μπορούν να σας παρέχουν ασφάλεια, συναισθηματική και οικονομική. Όμως οι Ταύροι μπορούν να είναι φοβερά ισχυρογνώμονες, οι επικριτικοί και αναλυτικοί τρόποι των Παρθένων μπορούν να σας κάνουν μερικές φορές να ξεφωνίσετε, και η απαισιόδοξη άποψη που έχουν για τη ζωή οι Αιγόκεροι θα σας κάνει να θέλετε να τους ταρακουνήσετε.

Αν έχετε γνωρίσει έναν γήινο εραστή, η σχέση θα αργήσει να προχωρήσει, και είναι ανώφελο να προσπαθήσετε να βιάσετε την κατάσταση γιατί θα καταστρέψετε τη σχέση. Υπομονή είναι το όνομα του παιχνιδιού (αν είστε λοιπόν Ζώδιο της φωτιάς καλύτερα θα ήταν να πάρετε ένα γρήγορο μάθημα), καθώς τα Ζώδια της Γης προτιμούν να είναι πολύ, πολύ σίγουρα παρά να διακινδυνεύσουν για να το μετανιώσουν αργότερα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα Ζώδια της Γης δεν ερωτεύονται κεραυνοβόλα, αλλά μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι πολλά από αυτά θα ελέγξουν το παρελθόν σας και το παρόν σας για να δουν αν είστε πραγματικά το κατάλληλο ταίρι.

Υπάρχει επίσης μεγάλη διαφορά μεταξύ των τριών Γήινων Ζωδίων, ο Ταύρος είναι οπωσδήποτε πιο αισθησιακός, ενώ οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι είναι πολύ εσωστρεφείς και λιγότερο εκδηλωτικοί. Όμως οι Παρθένοι με λίγη Φωτιά στο Ωροσκόπιό τους, μπορούν να είναι πολύ εκρηκτικοί εραστές. Καθ' ολοκληρία τα Ζώδια της Γης είναι σαν το στοιχείο που γεννήθηκαν, είναι σταθερά, στέρεα και πάντοτε εκεί, όταν εσείς τα χρειάζεστε. Όμως όπως μπορεί να γίνονται σεισμοί, έτσι μπορεί να υπάρχουν και εκρηκτικές σκηνές με τους εραστές σας της Γης, ιδιαίτερα αν αισθάνονται ότι τους απογοητεύεται με οποιανδήποτε τρόπο. Και δεν είναι μόνο ο Ταύρος που είναι ισχυρογνώμων και που αρνείται να κινηθεί κάνοντας διάφορα πράγματα.

Οι άνθρωποι που έχουν γεννηθεί σ' αυτό το στοιχείο έχουν την τάση να δουλεύουν απίστευτα σκληρά. Ο Ταύρος τείνει μερικές φορές να έρχεται σε δεύτερη μοίρα ακόμα κι αν έχει την ικανότητα να είναι αρχηγός. Ο Παρθένος είναι γνωστός σαν το "Ζώδιο της υπηρεσίας" και οι Παρθένοι είναι πάντα πολύ επικριτικοί όσον αφορά της προσπάθειές τους, όπως και την προσπάθεια των άλλων ανθρώπων. Ο Αιγόκερως έχει ονομαστεί ο "εργασιόπληκτος" του Ζωδιακού, αποφασισμένος να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια στους ανθρώπους που τον ή την ενδιαφέρουν άμεσα.

Όμως, η ζωή μ' έναν εραστή της Φωτιάς θα είναι κάτι που ποτέ δεν θα ξεχάσετε έστω κι αν διαρκέσει μια εβδομάδα, ένα μήνα ή μια ολόκληρη ζωή.

 
Δίδυμοι - Ζυγός - ΥδροχόοςΖώδια του Αέρα: (Δίδυμοι - Ζυγός - Υδροχόος)

Μερικές φορές με έναν εραστή γεννημένο στο στοιχείο του Αέρα μπορεί να μην γνωρίζετε που βρίσκεστε, όμως αυτό βέβαια μπορεί να κάνει τη ζωή πιο ενδιαφέρουσα. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πάρετε τίποτα τοις μετρητοίς γι' αυτό μην περιμένετε αυτόν τον εραστή να είναι κοντά σας σε κάθε νεύμα και κάλεσμά σας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τα Ζώδια του Αέρα είναι συχνά έξυπνα, ζωηρά, ομιλητικά, ευφάνταστα και καλλιτεχνικά. Ο Δίδυμος εραστής θα φλερτάρει πολύ και είναι δύσκολο να περιοριστεί από τη μία στιγμή στην άλλη. Η υποτιθέμενη αίσθηση της ισορροπίας του Ζυγού μπορεί κατά κάποιον τρόπο να ξεφύγει από την τροχιά της εξαιτίας της γνωστής αναποφασιστικότητάς της και με τον Υδροχόο έχετε συναντήσει το πιο απρόβλεπτο Ζώδιο όλων, καθώς δεν είναι εύκολο για τους Υδροχόους να δείξουν την αγάπη που μπορεί να αισθάνονται εσωτερικά. Με έναν Αέρινο εραστή υπάρχει οριστικά μια ανάγκη για διανοητική διέγερση καθώς και σωματική. Όποιος γεννήθηκε στο στοιχείο του Αέρα τείνει να δίνει προτεραιότητες στις διανοητικές ικανότητες του συντρόφου του, εν αντιθέσει με τα Ζώδια της Φωτιάς, Γης, Νερού. Τα Ζώδια του Αέρα σκέπτονται πολύ, εκτιμούν τις σκέψεις, τους και οι Υδροχόοι συνήθως έχουν ιδέες πολύ προχωρημένες από την εποχή τους.

Τα Ζώδια του Αέρα είναι σίγουρα "οι άνθρωποι που χρειάζονται τους ανθρώπους" που απολαμβάνουν να βρίσκονται με καλή συντροφιά, να δημιουργούν καινούργιους φίλους, να έχουν μια πολυάσχολη κοινωνική ζωή, και βεβαίως να διαδώσουν τις ιδέες και τις σκέψεις τους, ιδιαίτερα οι Δίδυμοι που θα περιμένουν να είστε ικανοί να συζητάτε εκατοντάδες διαφορετικά θέματα την οποιαδήποτε στιγμή. Μερικές φορές μπορεί να φαίνεται ότι τα Ζώδια του Αέρα δυσκολεύονται να παραδοθούν ολοκληρωτικά σε ένα άτομο, μολονότι στην περίπτωση του Ζυγού (το 7ο Ζώδιο του Ζωδιακού έχει σχέση με την συντροφικότητα) δεν συμβαίνει. Εάν έχετε διαλέξει έναν εραστή που είναι στο στοιχείο του Αέρα μπορεί μερικές φορές να αισθάνεστε ότι δεν παίρνετε πίσω όσα θα θέλατε, ότι υπάρχει μερικές φορές μια ψυχρή και αποσπασμένη προσέγγιση στην αγάπη. Οπωσδήποτε τα Ζώδια του Αέρα δυσκολεύονται να εκφράσουν τα συναισθήματά σας. Μπορούν να συζητούν γι' αυτά αλλά όταν έρχεται η στιγμή της επαφής είναι σχεδόν ντροπαλοί και δεν αφήνονται σωματικά. Δεν συμβαίνει βέβαια πάντα, κι αν αυτά τα Ζώδια δεν σας πνίγουν από πάθος δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται για σας. Είναι επειδή βλέπουν τα πράγματα με διαφορετικά τρόπο, κι αν ανήκετε σε Αέρινο Ζώδιο θα το καταλάβετε καλύτερα. Αν όχι, μην απογοητεύεστε, όποια επί πλέον προσπάθεια κάνετε μ' αυτά τα Ζώδια θα αξίζει τον κόπο.

 
Καρκίνος - Σκορπιός - ΙχθύεςΖώδια του Νερού: (Καρκίνος - Σκορπιός - Ιχθύες)

Ένας εραστής που είναι γεννημένος στο Ζώδιο του Νερού θα σας διαβεβαιώσει ότι δεν θα έχετε έλλειψη ειδυλλίου στη ζωή σας. Τα Ζώδια του Νερού είναι ζεστά, συναισθηματικά, ευαίσθητα, διαισθητικά, συμπαθητικά, συμπονετικά, με πολύ φαντασία, και στην περίπτωση του Σκορπιού πολύ, πολύ σέξι. Όλοι γνωρίζουμε τους Καρκίνους που οι διαθέσεις τους μας τρελαίνουν, και τους Ιχθύες των οποίων η έλλειψη πρακτικότητας συχνά σημαίνει ότι πληρώνουμε πάντα το λογαριασμό. Τα Υδάτινα Ζώδια δεν είναι πάντα πρακτικά, όμως υπάρχουν πολλοί Καρκίνοι και Σκορπιοί που είναι θαυμάσιοι επιχειρηματίες.

Ένας εραστής γεννημένος στο στοιχείο του Νερού θα σας ανεβάσει στα ύψη της συναισθηματικής ευδαιμονίας, ιδιαίτερα εάν είστε ο ευαίσθητος τύπος. Αλλά επειδή αυτά τα Ζώδια είναι πολύ ευαίσθητα υπάρχουν στιγμές που η ευτυχία τους μετατρέπεται σε λύπη και τότε είναι που η αρνητική αύρα φαίνεται να βαραίνει την προσωπικότητά σας, και δεν μπορείτε να πείτε ή να κάνετε τίποτα για να τους τραβήξετε έξω από εκεί. Μερικές φορές είναι δύσκολο για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν σ' αυτό το στοιχείο να διατηρήσουν τη δική τους εσωτερική δύναμη και χρειάζονται μια ώθηση προς τα επάνω περισσότερο από τα άλλα Ζώδια. Αλλά σκεφτείτε το στοιχείο τους το Νερό, που βρίσκεται πάντα σε κίνηση. Όπως οι παλίρροιες, τα Ζώδια του Νερού έχουν τις διακυμάνσεις τους, έτσι αν θέλετε έναν ολοκληρωτικά σταθερό, αξιόπιστο εραστή που οι διαθέσεις του δεν φαίνονται να αλλάζουν από χρόνο σε χρόνο, καλύτερα να διαλέξετε ένα από τα άλλα στοιχεία. Όμως, εάν έχετε χτίσει τα δικά σας μικρά κάστρα στην άμμο, και αναρωτιέστε αν κάποτε θα συναντήσετε κάποιον που θα πίστευε στην αγάπη όσο και σεις, το καλύτερο θα ήταν να βρίσκατε έναν Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ. Χωρίς αμφιβολία αισθάνονται το ίδιο με σας, και μπορεί να είχαν πολλές απογοητεύσεις μέχρι που εμφανιστήκατε.

Ενώ τα Ζώδια του Νερού δεν είναι τόσο ορμητικά όπως είναι συχνά τα Ζώδια της Φωτιάς, όταν ερωτεύονται, ερωτεύονται βαθιά και σοβαρά. Θέλουν την παντοτινή ευτυχία, κάποιον που να εκπληρώνει τα όνειρά τους και να μην τους απογοητεύει ποτέ. Και βεβαίως, αν είναι γεννημένοι Σκορπιοί είναι επίσης αφάνταστα ζηλιάρηδες τόσο για το παρελθόν σας, όσο και για το παρόν σας. Μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο να αναμείξετε την προσωπικότητά σας μ' ένα Ζώδιο του Νερού, ιδιαίτερα αν είστε πύρινο Ζώδιο, αλλά αξίζει να δοκιμάσετε, γιατί τα αποτελέσματα μπορεί να είναι περισσότερο ευεργετικά απ' όσο φαντάζεστε.

Βεβαιωθείτε ότι δεν καταστρέφετε τις φαντασιώσεις σας. Αν ψάχνετε για μια παροδική σχέση, αυτά τα Ζώδια δεν είναι για σας. Ακόμη κι αυτό το σεξουαλικό σύμβολο του Ζωδιακού ο Σκορπιός κατά βάθος θέλει περισσότερα από έναν παροδικό έρωτα.

 


Για να μάθεις περισσότερα για το Ζώδιο σου, με τι Ζώδιο ταιριάζεις ερωτικά, τις προσωπικές σου αναλύσεις και προβλέψεις, το Γενέθλιο Χάρτη σου, τις προσωπικές σου ημερήσιες ή εβδομαδιαίες προβλέψεις, την Σελήνη σου ή τον Ωροσκόπο σου, τηλεφώνησε τώρα στο Αστρολογικό μας κέντρο. Έμπειροι Αστρολόγοι - Χαρτομάντες θα σου δώσουν τις απαντήσεις που ζητάς, 100% εχέμυθα και εγγυημένα. Κάλεσε τώρα στο 901 14 04 111 και μάθε όλη την αλήθεια!

kalyteroiastrologoi.jpgΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ

 

Ποιοί είναι οι πιο έγκυροι και αλάνθαστοι.

Διάβασε περισσότερα...

Τα ζώδια στο πρώτο ραντεβού. Προετοιμάσου σωστά!

Έκανες μία νέα γνωριμία και ετοιμάζεσαι για το πρώτο σας ραντεβού; Όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να κλέψεις τις θετικές εντυπώσεις και να υπάρξει γρήγορα συνέχεια.

Αστρολογία - Είναι η αστρολογία επιστήμη;

Αστρολογία - Είναι η αστρολογία επιστήμη;Πολλά πράγματα γύρω από την αστρολογία ακούγονται ως δεισιδαιμονία. Για παράδειγμα, οι περισσότεροι αστρολόγοι πιστεύουν ότι ο Άρης είναι ένας πλανήτης επιθετικότητας και αν κάποιος γεννήθηκε ακολουθούσε ανοδική πορεία,

Ωροσκόπος. Τι είναι και πως μας επηρεάζει!

Ο Ωροσκόπος παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του γενέθλιου χάρτη μας!

 

Ποιά ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους.

Απλά και κατανοητά για να θυμάστε πάντα ποιά ζώδια ταιριάζουν μεταξύ τους καθώς και τους πιο καυτούς συνδυασμούς ζωδίων!!!

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ - Μάθε τι σημαίνει το ονοματεπώνυμο σου !!!

Tίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, ακόμα και το ονοματεπώνυμό μας επηρεάζει την προσωπικότητά μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που αντιδρούμε και που προβάλουμε τον εαυτό μας.

zodiatop.jpg
ΖΩΔΙΑ

 

Τα Ζώδια και τα χαρακτηριστικά τους.

Διάβασε περισσότερα...

kartestarrot.jpgΤΑΡΩ – ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ

 

Τι είναι η Χαρτομαντεία και οι κάρτες Ταρώ.

Διάβασε περισσότερα...

Φθηνή γραμμή Αστρολογίας

Αστρολογική γραμμή

Αστρολογική γραμμή

Καίτη Νομικού Αστρολογία Χαρτομαντεία

Πέπυ Αστρολογία Ταρομαντεία

ΠΟΛΥΤΙΜΗ Χαρτομάντης, Ταρομάντης

ΧΡΥΣΑΝΘΗ Κρυσταλλομάντης, Μελλοντολόγος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΤΑΡΟΜΑΝΤΕΙΑ, ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.