Κάντε μας  στο

Κάρτες Ταρώ - Τι σημαίνει η κάθε κάρτα

Μάθετε πως εξηγούνται τα χαρτία της τράπουλας ταρώ. Τα χαρτία ταρώ δεν μπορουν να εξηγηθούν απολύτως και οι έννοιες τους συνδυάζονται μεταξύ τους και εξαρτώνται απο διαφόρους παράγοντες.

Οι αιγύπτιοι ιερείς μετέφεραν σε αυτά τα χαρτία, όλη την απόκρυφη γνώση τους, γνωρίζοντας πως σιγά σιγά ερχόταν η παρακμή της θρησκείας τους και έχαναν την δύναμη τους. Με αυτό τον τρόπο, δεν θα επέτρεπαν σε κάποιον που δεν έπρεπε να έχει την δύναμη να την αποκτήσει και μαζί, θα έμεναν για πάντα τα χαρτία ταρώ αιώνιοι φρουροί της γνώσης αυτής, να μιλούν τα μελλοντικά στους ικανούς ή μυημένους.

 

Ο ΑΝΟΗΤΟΣ: Το ταξίδι- μιλάει για περιπέτειες και ενθουσιασμό, για ένα ταξίδι ζωής, όπου η καρδία έχει τον πρώτο λόγο και η φαντασία είναι ο οδηγός, αλλά προσοχή μπορεί αυτή η στάση να προκάλεσει αυθόρμητα λάθη, που θα κοστίσουν ακριβά και το θάρρος που μπορεί να διακατέχει κάποιον εύκολα να τον κάνει να χάσει το μέτρο και να καταλήξει σε θράσος.

Ο ΜΑΓΟΣ: Ο εκτελεστής-συμβολίζει την φαντασία και την έκφραση των συναισθημάτων. Είναι ένα είδος καταλύτη καταστάσεων και μιλά για εσωτερική εμπιστοσύνη όχι μόνο στον εαυτό μας, αλλά και στους άλλους ανθρώπους ή ακόμα και στην μοίρα και όσα μας επιφυλάσει. Αλλά απο την άλλη δεν σημαίνει πως όλα πρέπει να αφήνονται στην τύχη, αλλά να προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό γιατί αλλιώς ξεχνάμε πως εμείς ορίζουμε πραγματικά τον δρόμο της ζωής μας.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ: Η κοιλάδα των μυστικών-Είναι τα μεγάλα μυστικά με βάση την ενέργεια της σελήνης και μιλά για διαίσθηση, ένστικτο, εσωτερικά οξυμένες αισθήσεις και μαζί όλα τα μικρά ή μεγάλα μυστικά που κάθε άνθρωπος κουβαλά μέσα του. Πρέπει όμως να υπάρχει ένα όριο, γιατί η μυστικοπάθεια δεν μας επιτρέπει να επικοινωνήσουμε και μπλοκάρει τις ανθρώπινεσ σχέσεις μας.

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ: Η μητέρα-συμβολίζει την αφθονία και την γονιμότητα, αλλά και την πληρότητα και η ενεργεία της έχει να κάνει με την αφροδίτη. Μιλάει για δημιουργική και γόνιμη περίοδο ζωής, αλλά προσοχή γιατί μιλά και για κτητικότητα και υπερβολική πίεση ως προς του άλλους όπως π.χ. μια μάνα μπορεί απο υπερβολική αγάπη να καταπίεζει τα παιδία της.

Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ: Ο πατέρας- συμβολίζει την ηγεσία, τον έλεγχο και την λογική με ενέργεια συνδεδεμένη με τον κριό. Μιλάει για αντοχή και στοιχεία φυσικής επιβολής και υπεροχής, αλλά και έντονο εγωισμό, υπερμέτρη αναγκή για αγάπη αλλά και επιβολή των προσωπικών απόψεων που μπορεί να οδηγήσει τις σχέσεις σας στα άκρα προκαλώντας παγωνία και ψυχρότητα.

Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ: Ο άγιος-μιλάει για χαρίσματα και αρετές ενός αγίου, όπου ύπάρχει ανιδιοτελής αγάπη και προσφορά μέσω της υπομονής. Έχει ενέργεια συνδεδεμένη με το ζώδιο του ταύρου και μιλά για παραδοσιακές αξίες, που όμως με υπερβολές οδηγούν σε πείσμα και οπισθοδρομισμό.

ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ: Η ένωση-μιλά για αστάθεια και συγκυρίες που μπορούν να φέρουν πολλά ή τίποτα αναλόγα του πως θα αξιοποιηθούν και για αναπάντεχες καταστάσεις και εκπλήξεις θετικές ή αρνητικές. Μια ένωση θα έχει μεγάλες δυνατότητες να συμβεί. Έχει ενέργεια συνδεδεμένη με τους διδύμους και την διπλή όψη των πραγμάτων.

ΤΟ ΑΡΜΑ: Η αδερφή ψυχή-συμβολίζει την πρόκληση και την νίκη. Την ένωση με το άρμα της αδερφής ψυχής κάθε ανθρώπου και συνδέεται με τον καρκίνο, μυστικιστικό αφέντη της θάλασσας της ευαισθησίας και της προστατευτικότητας, αλλά και της άσχημης υγείας απο αμέλεια του εαυτού μας. Υποδηλώνει προσκόληση στο παρελθόν, που ναι μεν μας κάνει να μην ξεχνάμε απο που προερχόμαστε, αλλά μας κρατά και δεμένους και δεν μας επιτρέπει να δούμε και το μέλλον.

Η ΙΣΧΥΣ: Ο θεραπευτής-είναι το ταρώ της ισχύος και μιλά για μεγάλη εσωτερική ή εξωτερική δύναμη, γοητεία και λάμψη, αξιοπρέπεια και συνδέεται με το ζώδιο του λέοντα. Υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις και απολαύσεις στην ζωή, αλλά και εύκολη υπερβολή και αλαζονεία, που θα δώσουν αρνητικά αποτελέσματα. Πάνω απο όλα λέει πως πρώτα πρέπει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας για να αγαπηθούμε και απο τους άλλους , μα αν υπερβάλλουμε θα τιμωρηθούμε αναπόφεκτα.

Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ: Η απομόνωση-συμβολίζει την ενδοσκόπηση και την ενόραση. Η αλήθεια είναι μέσα μας και πρέπει να αφουγκραστούμε τις ανάγκες του εαυτού μας για να βρούμε τον σωστό δρόμο. Είναι συνδεδεμένο με την παρθένο, ζώδιο του ρεαλισμού και της ανάλυσης, αλλά με μέτρο γιατί η υπερβολική ανάλυση μας κάνει να χάσουμε το δάσος και να βλέπουμε μόνο το δένδρο και έτσι χάνουμε την συνολική εικόνα, ενώ ο απόλυτος ρεαλισμός μας κάνει να χάνουμε κάτι απο τον εαυτό και τα όνειρα και τις επιθυμίες μας.

Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ: Η μοίρα-συμβολίζει την πρόοδο, την ευημερεία και την εξέλιξη, συνδεδεμένο με την ενέργεια του Δία, πλανήτη της επέκτασης και των νέων φάσεων στην ζωή.Σχέδια που ολοκληρώνονται και υπόσχονται κέρδη υλικά και πνευματικά.Μιλά για προκαταλήψεις και φοβίες που αφήνονται πίσω,αλλά όχι χωρίς κόστος καθώς υπάρχει φόβος να χαθεί εντελώς η αίσθηση του φόβου οδηγώντας το άτομο σε παρακινδυνευμενες κινήσεις.

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: Η επαφή-η ενέργεια της κάρτας αυτής είναι συνδεδεμένη με τον ζυγό, ζώδιο της αρμονίας, της δικαιοσύνης και της ειρήνης. Η ισότητα και η ισορροπία θα θεμελιώσουν μια ειλικρινή σχέση ερωτική ή επαγγελματική, αλλά με διπλωματικό τρόπο. Οι ισορροπίες είναι λεπτές και πρέπει , όλα να γίνουν χωρίς να διαταραχθεί η ισορροπία που με τόσο κόπο επιτεύτηκε, χωρίς όμως υποκρισία ή κρυμμένα νοήματα και ψιλά γράμματα.

Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ: Το σταυροδρόμι-μιλά για μια διαφωτιστική περίοδο στην ζωή όπου η φαντασία και η έμπνευση έχουν τον πρώτο λόγο και δίνουν το στίγμα στην πορεία σας.Η ενέργεια του είναι συνδεδέμενη με τον ποσειδώνα όπου μιλά για αφηρημένες έννοιες, που δεν μπορούν ακόμα να ολοκληρωθούν γιατι δεν βρίσκετε το θάρρος να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Ο κρεμασμένος μιλά για βαλτώδη κατάσταση και ένστικτα που περιμένουν ενα νεύμα να ξυπνήσουν. Αν υπάρχει δισταγμός πρέπει να προσπεραστεί με θάρρος, όχι όμως υπερβολές γιατί θα χάσετε την επαφή με την πραγματικότητα.

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ: Η μεταμόρφωση του εγώ- η κάρτα του θανάτου δεν είναι μια κακή κάρτα, αλλά μια κάρτα βαθίας αλλαγής του εαυτού μας. Μιλά όχι για ένας τέλος, αλλά για μια νέα αρχή και τον αιώνιο κύκλο της ζωής, όπου ο σπόρος ανθίζει και το άνθος ρίχνει και πάλι σπόρους για να ξαναγεννηθεί. Η ενέργεια του συνδέεται με τον σκορπιό, κατεξοχήν σεξουαλικό ζώδιο που μπορεί να φέρει πνόη έρωτα και πάθους, πρέπει όμως να έχει προετοιμάστεί για τις νέες συνθήκες αλίως το νεό σπέρμα θα χαθεί.

Ο ΕΓΚΡΑΤΗΣ: Ο φύλακας-μιλά για περίοδο μετριοπάθειας και πνευματικής αναζήτησης, για αυτοθεραπεία και ανάγκη να ξεφύγουμε απο όποιες τύψεις και ενοχές.Τα χρέη ξεπληρώθηκαν και πλέον χρειάζονται σταθερά και αργά βήματα για να χτισούμε και πάλι μια νέα αρχή. Δεν πρέπει όμως να δείξουμε απο την αρχή τον ενθουσιασμό μας πριν σιγουρευτούμε και σταθεροποιήσουμε τα σχέδια μας.

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ: Ο δεσμός-κάρτα που συμβολίζει την δύναμη εξουσίας και την σταθερότητα και την μεθοδικότητα, με ενέργεια που συνδέεται με τον αικόκερω. Επιδιώκετε να έχετε το πανω χέρι στις σχέσεις και ζητάτε αναγνώριση, αλλά ο υπερμέτρος θαυμασμός που ζητάτε θα σας προσφέρει μόνο κόλακες και δεν σας βοηθήσει να καταταλάβετε πως περισσότερο χρείαζεστε να σας αγαπούν και όχι να σας θαυμάζουν. Έχετε τις δυνατότητες και τις ικανότητες για κάτι σημαντικό και μεγαλό , αλλά μην γίνεστε απόλυτα συγκεντρωτικοί.

Ο ΠΥΡΓΟΣ: Ο σεισμός-κάρτα με ενέργεια του Άρη που συμβολίζει ανασφάλεια διάλυση, αλλά και ελευθερία και ανεξαρτησία απο την διάλυση αυτή, καθώς σαν ένας σεισμός θα ισοπεδώσει οτιδήποτε σαθρό στην ζωή, για να δώσει χώρο και πάλι για νέα πράγματα που πρέπει να φροντίσετε να χτίσετε πιο συνετά και σωστά.

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Ο ονειροπόλος-συμβολίζει την ανευ όρων αγάπη και την πληρότητα συναισθημάτων μετά απο την επούλωση βαθιών πληγών. Η ενέργεια της συνδέεται με τον υδροχόο και συμβουλεύει στάση ανεκτικότητας και πιστης σε ιδανικά και αγάπη για μια καλή πορεία στο αύριο, όχι όμως χωρίς να προσέξετε σε ποίον δίνετε τι και πως.

Η ΣΕΛΗΝΗ: Το μεντιουμ-η κάρτα συμβολίζει την σελήνη και είναι συνδεδέμενη με την ενέργεια της. Μιλά για οραματισμό, ικανότητες φαντασίας και ενόρασης και βρίσκεται σε σχέση με το ζώδιο των ιχθύων. Μιλά για μια πνευματική πορεία και στροφή στην ζωή όπου θα επηρεάσει βαθία όλα όλα ξέρατε μέχρι σημέρα και που πρέπει να αποδεχτείτε χωρλίς όμως να χάσετε τον παλιό εαυτό που είσασταν και όλα όσα υλικά επιθυμείτε. Θά έρθουν σε αντίθεση οι διαφορετικές σας ανάγκες αλλά μπορείτε να βρείτε με προσπάθεια την χρυσή τομή.

Ο ΗΛΙΟΣ: Η αθωότητα-η κάρτα που συμβολίζει το κέφι για ζωή, την χαρά και την αισιοδοξία που θα ζεστάνει εσάς και όλους τους γύρω σας. Θα βρίσκεστε στο προσκήνιο των καταστάσεων, και θα συνεπαρετε τους γύρω με την ορμη σας, δεν πρέπει όμως να το παρακάνετε γιατι θα χάσετε τον έλεγχο.

Η ΚΡΙΣΗ: Η αναγέννηση-συμβολίζει την προσαρμογή, την πρόοδο και την μετάλλαξη σε κάτι νεό, άρα την προσαρμοστικότητα. Η κάρτα έχει σχέση με τον πλούτωνα και την δύναμη της αλλάγης που εκφράζει, την δυνατότητα να συγχωρέσετε και να συγχωρεθείτε και να κάνετε μια νέα αρχή δίνοντας τόπο στην οργή, αλλά χωρίς να επιτρέψετε και πάλι στα άτομα που σας έκαναν κακό να σας πειράξουν.

Ο ΚΟΣΜΟΣ: Το δώρο-συμβολίζει το τέλος του κύκλου που σηματοδοτεί μια επιτυχημένη πορεία και μια νέα ελπιδοφόρα περίοδο. Μια φάση ζωής γεμάτη υποσχέσεις και ελπίδες έρχεται να ανταμείψει για την προσπαθεία και τους κόπους, συνδέεται με τον κρόνο , που δίνει ένα αίσθημα μονιμότητας πρακτικότητας και υπομονής και λέει πως τίποτα δεν έρχεται εύκολα στην ζωή χωρίς προσπαθεία.

 


Έγκυρες και αλλάνθαστες αποκαλύψεις για την ζωή σου, τα οικονομικά σου, τα αισθηματικά σου, τα επαγγελματικά σου.  Με το πρώτο τηλεφώνημα σου θα βρεις τις λύσεις στο πρόβλημα σου!!! Οι Κάρτες μιλάνε για όλα με έγκυρες άμεσες Αναλύσεις και Προβλέψεις! Τηλεφώνησε ΤΩΡΑ στο 901 14 04 111 και μίλησε ζωντανά 24ώρες το 24ωρο!!! Μάθε ΤΩΡΑ τα πάντα για το μέλλον σου!!! 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Μην αφήνεις αναπάντητα ερωτήματα…Άλλαξε ΤΩΡΑ την ΖΩΗ σου. Ανοίγουμε τα χαρτιά του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ σου και ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ κάθε αμφιβολία. Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 901 14 04 111, μίλησε με την Χαρτομάντη - Ταρωμάντη κα. ΠΟΛΥΤΙΜΗ, την Αστρολόγο - Ταρομάντη κα ΠΕΠΥ και πάρε τις απαντήσεις που ζητάς.

kalyteroiastrologoi.jpgΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ

 

Ποιοί είναι οι πιο έγκυροι και αλάνθαστοι.

Διάβασε περισσότερα...

Ανάδρομος Ερμής - Τι είναι και πως μας επηρεάζει.

Τι είναι ο ανάδρομος Ερμής, πως μας επηρεάζει, ποιούς κυβερνάει, αν επηρεάζει όλα τα ζώδια, τι γίνεται όταν είναι ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο και πόσο διαρκεί.Ο πλανήτης Ερμής που εικονογραφείται σαν φτερωτός αγγελιοφόρος, είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μεταφορών όλων των ειδών. Λειτουργεί σαν ένας κομπιούτερ που συλλέγει τις πληροφορίες και τις χρησιμοποιεί αυτόματα για να επιβιώσει, δηλαδή να δράσει, να πληροφορηθεί και να εκφράσει κάτι σωστά.

Τι σημαίνει η κάθε κάρτα της τράπουλας ταρώ

Μάθετε πως εξηγούνται τα χαρτία της τράπουλας ταρώ. Τα χαρτία ταρώ δεν μπορουν να εξηγηθούν απολύτως και οι έννοιες τους συνδυάζονται μεταξύ τους και εξαρτώνται απο διαφόρους παράγοντες.

Τα ζώδια στην οικογένεια και στις φιλικές τους σχέσεις.

Τα ζώδια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας! Ήδη όλοι μας αναζητούμε περισσότερες πληροφορίες, μαθαίνουμε, διαβάζουμε και πολλές φορές χαμογελάμε ...

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ - Μάθε τι σημαίνει το ονοματεπώνυμο σου !!!

Tίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, ακόμα και το ονοματεπώνυμό μας επηρεάζει την προσωπικότητά μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που αντιδρούμε και που προβάλουμε τον εαυτό μας.

Ζώδια και σεξ - Πόσο ερωτικά είναι τα ζώδια.

Ζώδια και σεξ - Πόσο ερωτικά είναι τα ζώδια.Μάθε αναλυτικά πόσο ερωτικό είναι το κάθε ζώδιο. Ποιές είναι οι σεξουαλικές επιδόσεις τους και πως συμπεριφέρονται στην ερωτική τους ζωή. Διάλεξε προσεκτικά ερωτικό εραστή αναλόγως με το τι θες να ζήσεις!

zodiatop.jpg
ΖΩΔΙΑ

 

Τα Ζώδια και τα χαρακτηριστικά τους.

Διάβασε περισσότερα...

kartestarrot.jpgΤΑΡΩ – ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ

 

Τι είναι η Χαρτομαντεία και οι κάρτες Ταρώ.

Διάβασε περισσότερα...

Φθηνή γραμμή Αστρολογίας

Αστρολογική γραμμή

Αστρολογική γραμμή

Καίτη Νομικού Αστρολογία Χαρτομαντεία

Πέπυ Αστρολογία Ταρομαντεία

ΠΟΛΥΤΙΜΗ Χαρτομάντης, Ταρομάντης

ΧΡΥΣΑΝΘΗ Κρυσταλλομάντης, Μελλοντολόγος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΤΑΡΟΜΑΝΤΕΙΑ, ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.