Κάντε μας  στο

κάρτες ταρώ (tarot) ταρομαντεία χαρτομαντείαΣτην εξωτερική του μορφή τα Ταρώ είναι μια τράπουλα. Χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη  στην νότια  Ευρώπη για  παιχνίδι και για την πρόβλεψη του μέλλοντος η της τύχης.

Οι κάρτες έγιναν γνωστές για πρώτη φορά  στο τέλος του δέκατου τέταρτου αιώνα, από τις Ισπανούς τσιγγάνους.

Μια Τράπουλα  Ταρώ περιέχει τις πενήντα δύο κύριες κάρτες με την προσθήκη μιας «κάρτας εικόνας» σε κάθε φιγούρα, δηλαδή, ο ιππότης, που τοποθετείται μεταξύ της Βασίλισσας και του απατεώνα. Αυτές οι πενήντα έξι κάρτες χωρίζονται σε τέσσερα χρωματικά στοιχεία, δύο μαύρα και δύο κόκκινα που έχουν την ακόλουθη ονομασία: μπαστούνια, κούπες , σπαθιά , και αστέρια. Εκτός από τις πενήντα έξι κάρτες της τράπουλας των Ταρώ υπάρχουν και  είκοσι δύοαριθμημένες κάρτες με ειδικές ονομασίες:

Ο Τρελός,
Ο Μάγος,
Η Ιέρεια,
Η Αυτοκράτειρα,
Ο Αυτοκράτορας,
Ο Ιεροφάντης,
Οι Εραστές,
Το Άρμα,
Η Δύναμη,
Ο Ερημίτης,
Ο Τροχός της τύχης,
Η Δικαιοσύνη,
Ο Κρεμασμένος,
Ο Θάνατος,
Η Εγκράτεια,
Ο Διάβολος,
Ο Πύργος,
Το Αστέρι,
Η Σελήνη,
Ο Ήλιος,
Η Κρίση,
Ο Κόσμος.

Αυτή η τράπουλα, κατά την άποψη πολλών ερευνητών, προέρχεται  από το  Αιγυπτιακό ιερογλυφικό βιβλίο των εβδομήντα οκτώ δίσκων.


 

Έγκυρες και αλλάνθαστες αποκαλύψεις για την ζωή σου, τα οικονομικά σου, τα αισθηματικά σου, τα επαγγελματικά σου.  Με το πρώτο τηλεφώνημα σου θα βρεις τις λύσεις στο πρόβλημα σου!!! Οι Κάρτες μιλάνε για όλα με έγκυρες άμεσες Αναλύσεις και Προβλέψεις! Τηλεφώνησε ΤΩΡΑ στο 901 14 04 111 και μίλησε ζωντανά 24ώρες το 24ωρο!!! Μάθε ΤΩΡΑ τα πάντα για το μέλλον σου!!! 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Μην αφήνεις αναπάντητα ερωτήματα…Άλλαξε ΤΩΡΑ την ΖΩΗ σου. Ανοίγουμε τα χαρτιά του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ σου και ΔΙΑΛΥΟΥΜΕ κάθε αμφιβολία. Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 901 14 04 111, μίλησε με την Χαρτομάντη - Ταρωμάντη κα. ΠΟΛΥΤΙΜΗ, την Αστρολόγο - Ταρομάντη κα ΠΕΠΥ και πάρε τις απαντήσεις που ζητάς.

kalyteroiastrologoi.jpgΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ

 

Ποιοί είναι οι πιο έγκυροι και αλάνθαστοι.

Διάβασε περισσότερα...

zodiatop.jpg
ΖΩΔΙΑ

 

Τα Ζώδια και τα χαρακτηριστικά τους.

Διάβασε περισσότερα...

kartestarrot.jpgΤΑΡΩ – ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ

 

Τι είναι η Χαρτομαντεία και οι κάρτες Ταρώ.

Διάβασε περισσότερα...

Φθηνή γραμμή Αστρολογίας

Αστρολογική γραμμή

Αστρολογική γραμμή

Καίτη Νομικού Αστρολογία Χαρτομαντεία

Πέπυ Αστρολογία Ταρομαντεία

ΠΟΛΥΤΙΜΗ Χαρτομάντης, Ταρομάντης

ΧΡΥΣΑΝΘΗ Κρυσταλλομάντης, Μελλοντολόγος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΤΑΡΟΜΑΝΤΕΙΑ, ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.