Κάντε μας  στο

τράπουλα Λένορμαν - κάρτες ταρώH Marie Anne Lenormand (Λένορμαν) ασχολήθηκε επαγγελματικά με την χαρτομαντεία για περισσότερα από 40 χρόνια και απέκτησε μεγάλη φήμη κατά την εποχή του Ναπολέοντα.

 

Ισχυρίστηκε ότι έχει δώσει χαρτομαντικές συμβουλές σε πολλά διάσημα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και οι ηγέτες της Γαλλικής Επανάστασης (Marat, Robespierre και St-Just), αυτοκράτειρα Ιωσηφίνα, και Czar Αλέξανδρος. Το 1814 ξεκίνησε μια δεύτερη λογοτεχνική καριέρα και δημοσίευσε πολλά κείμενα, προκαλώντας πολλές δημόσιες διαμάχες.

Φυλακίσθηκε περισσότερες από μία φορά αν και ποτέ για πολύ καιρό. Στη Γαλλία θεωρείται η μεγαλύτερη χαρτομάντης όλων των εποχών, με πολύ μεγάλη επιρροή στο κύμα της γαλλικής χαρτομαντείας που άρχισε στα τέλη του 18ου αιώνα.

Μετά το θάνατό της το όνομά της χρησιμοποιήθηκε στις κάρτες μαντείας, τις λεγόμενες Lenormand (Λένορμαν) , οι οποίες δημιουργήθηκαν πάνω στο δικό της σύστημα χαρτομαντείας.  Το συγκεκριμμένο deck εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ευρέως στη σύγχρονη Γερμανία και είναι τόσο δημοφιλής όσο οι κάρτες ταρώ σε ορισμένες περιοχές της.

Η τράπουλα Lenormand (Λένορμαν) αποτελείται απο 36 κάρτες, οι οποίες εκτός των παραστάσεων που απεικονίζουν αντιστοιχούν σε χαρτιά της κανονικής τράπουλας.

H Marie Anne Lenormand γεννήθηκε στην Νορμανδία στις 27/05/1772 και πέθανε στο Παρίσι στις 25/06/1843.

 


 

Χρησιμοποίησε την δύναμη των καρτών Λένορμαν προς οφελός σου. Μάθε τα πάντα έγκυρα και εχέμυθα. Με το πρώτο τηλεφωνημά σου θα βρείς έγκυρες και αλάνθαστες προβλέψεις και προσωπικές αναλύσεις.

Τηλεφώνησε τώρα στο 9011404111 και άλλαξε την ΖΩΗ σου!!!

kalyteroiastrologoi.jpgΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ

 

Ποιοί είναι οι πιο έγκυροι και αλάνθαστοι.

Διάβασε περισσότερα...

zodiatop.jpg
ΖΩΔΙΑ

 

Τα Ζώδια και τα χαρακτηριστικά τους.

Διάβασε περισσότερα...

kartestarrot.jpgΤΑΡΩ – ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ

 

Τι είναι η Χαρτομαντεία και οι κάρτες Ταρώ.

Διάβασε περισσότερα...

Φθηνή γραμμή Αστρολογίας

Αστρολογική γραμμή

Αστρολογική γραμμή

Καίτη Νομικού Αστρολογία Χαρτομαντεία

Πέπυ Αστρολογία Ταρομαντεία

ΠΟΛΥΤΙΜΗ Χαρτομάντης, Ταρομάντης

ΧΡΥΣΑΝΘΗ Κρυσταλλομάντης, Μελλοντολόγος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΤΑΡΟΜΑΝΤΕΙΑ, ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.