Κάντε μας  στο

zodia-rantevou.jpgΈκανες μία νέα γνωριμία και ετοιμάζεσαι για το πρώτο σας ραντεβού; Όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να κλέψεις τις θετικές εντυπώσεις και να υπάρξει γρήγορα συνέχεια.

Διάβασε το ζώδιο που σε ενδιαφέρει και μάθε πώς θα συμπεριφερθεί στο πρώτο σας ραντεβού, ποιο είναι το ιδανικό μέρος για να βρεθείτε για πρώτη φορά και τι πρέπει να προσέξεις στη συνάντησή σας.

ΚΡΙΟΣ
(21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Η συμπεριφορά του
Δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή στο ραντεβού σου με τον Κριό. Με τον αυθόρμητο και χειμαρρώδη χαρακτήρα του, το σίγουρο είναι ότι το πρώτο σας ραντεβού θα διακρίνεται από δράση και περιπέτεια.  Από τη στιγμή που αποφάσισε να βγει μαζί σου, έχει αποφασίσει  ότι θέλει να προχωρήσει τη γνωριμία σας με ταχύτητα.  Στη συνάντησή σας θα σου φανερώσει όλο του τον ενθουσιασμό και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, αφού τα λόγια του θα είναι τόσο κολακευτικά που θα σε κάνουν να νιώσεις μοναδικά. Μην παραξενευτείς αν στο πρώτο ραντεβού σου ζητήσει η βραδιά σας να έχει συνέχεια με ένα ποτάκι στο σπίτι του, γιατί είναι τόσο... ανυπόμονος που δεν μπορεί να περιμένει...!

Τι πρέπει να προσέξεις
Ο Κριός εκτιμά την ειλικρίνεια. Μην προσπαθήσεις να τον εντυπωσιάσεις λέγοντας πράγματα για τον εαυτό σου που δεν ισχύουν, γιατί είναι αρκετά έξυπνος για να καταλάβει την πραγματική αλήθεια.

Το ιδανικό μέρος για το πρώτο ραντεβού
Αθλητικό αγώνα, Συναυλία, Κέντρο Διασκέδασης.
Ο Κριός είναι πολύ δύσκολο να καθηλωθεί για πολύ ώρα σε ένα μέρος, επομένως το μέρος που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι πρωτότυπο και να του προσφέρει διασκέδαση και εναλλαγές.


ΤΑΥΡΟΣ
(21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Η συμπεριφορά του
Στο πρώτο σας ραντεβού θα διακρίνεις ότι ο Ταύρος είναι ένας άνθρωπος σοβαρός και κατασταλαγμένος, με απαιτήσεις, που ξέρει όμως πολύ καλά τι αναζητά. Δεν θα διακρίνεις τα πραγματικά του αισθήματα για σένα, πολύ πιθανό να νιώσεις και ανασφάλεια αν του άρεσες ή όχι, γιατί δεν βιάζεται να εκδηλωθεί. Το βλέμμα του θα είναι ανιχνευτικό και καχύποπτο, θα θελήσει να μάθει τα πάντα για σένα για να διαπιστώσει αν ανταποκρίνεσαι στις προσδοκίες του.  Αυτό που αναζητά από μία σχέση είναι σιγουριά και ασφάλεια και στην πρώτη σας συνάντηση θα θελήσει να διαπιστώσει αν είσαι το  άτομο που μπορεί να του προσφέρει μία σταθερή και ήρεμη σχέση, ακριβώς έτσι όπως την φαντάζεται.

Τι πρέπει να προσέξεις
Προσπάθησε να αποφύγεις την επιπόλαιη συμπεριφορά. Άφησε τον Ταύρο να επιλέξει το χρόνο και τον τρόπο που η γνωριμία σας θα έχει συνέχεια. Δείξε τις προθέσεις σου, φλέρταρε μαζί του διακριτικά και προσπάθησε να του κερδίσεις την εμπιστοσύνη.

Το ιδανικό μέρος για το πρώτο ραντεβού
Είναι γνωστό ότι ο Ταύρος είναι ο «καλοφαγάς» του ζωδιακού κύκλου. Επομένως το πρώτο ραντεβού σας θα μπορούσε να είναι σε ένα πολυτελές εστιατόριο (του αρέσουν πολύ οι ανέσεις και η πολυτέλεια).

 

ΔΙΔΥΜΟΣ
(21 Μαΐου – 21 Ιουνίου)

Η συμπεριφορά του
Ετοιμάσου για  ένα ραντεβού που θα σου μείνει αξέχαστο! Έστω και αν δεν γνωρίζεις τον Δίδυμο αρκετό καιρό, θα σε κάνει να νιώσεις τόσο οικεία, λες και βγαίνεις με το φιλαράκι σου! Είναι εύθυμος, κοινωνικός, με απίστευτο επικοινωνιακό ταλέντο, που θα σε κάνει να γελάσεις, να μιλήσεις, να εκφραστείς και να έχεις την επιθυμία να είσαι ατελείωτες ώρες μαζί του. Μαζί του θα συζητήσεις όλα τα φλέγοντα ζητήματα της επικαιρότητας και θα διαπιστώσεις ότι είναι ένας άνθρωπος με άποψη και γνώση! Να έχεις υπόψη σου ότι πρόκειται για έναν απρόβλεπτο και κυκλοθυμικό άνθρωπο, που αν νιώσει ότι βαρέθηκε μαζί σου στο πρώτο ραντεβού ή ότι δεν είχατε κάτι να πείτε ...τότε δεν θα θελήσει να υπάρξει επόμενη συνάντηση.

Τι πρέπει να προσέξεις
Στο πρώτο ραντεβού θα πρέπει να αποφύγεις να εκδηλώσεις το ενδιαφέρον σου για μία μόνιμη και σταθερή σχέση ή ότι επιθυμείς να  παντρευτείς και να κάνεις πολλά παιδάκια, γιατί το πιο πιθανό είναι... να το βάλει στα πόδια!

Το ιδανικό μέρος για το πρώτο ραντεβού
Σινεμά, έκθεση βιβλίου, νυχτερινό club ….ακόμα και μία μικρή απόδραση σε κοντινό προορισμό εκτός πόλης.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
(22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Η συμπεριφορά του
Στο πρώτο ραντεβού σου με τον Καρκίνο θα διαπιστώσεις ότι έχεις να κάνεις με έναν ευαίσθητο και ντροπαλό άνθρωπο. Είναι πολύ πιθανό να κοκκινίσει μόλις σε δει, ή να χάσει τα λόγια του! Θέλει το χρόνο του για να νιώσει οικειότητα και είναι αρκετά συνεσταλμένος. Το βλέμμα του θα σε καθηλώσει, τα εκφραστικά του μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής του και φανερώνουν ότι αναζητά την πραγματική αγάπη! Θέλει να αγαπήσει και να αγαπηθεί, θέλει να ζήσει έντονα συναισθήματα και φυσικά το όνειρό του είναι να βρει το ιδανικό ταίρι, που μαζί θα απολαύσουν μία σταθερή ερωτική σχέση που θα καταλήξει σε γάμο και οικογένεια.  Μην περιμένεις να ανοίξει τα χαρτιά του από το πρώτο σας ραντεβού, είναι πολύ καχύποπτος άνθρωπος και προσπαθεί να προστατεύει τον εαυτό του από τις κακοτοπιές, που μπορεί να τον πληγώσουν.

Τι πρέπει να προσέξεις
Ο Καρκίνος όπως προαναφέραμε είναι αρκετά ντροπαλός και συνεσταλμένος. Δεν θα πρέπει λοιπόν στο πρώτο ραντεβού να βιαστείς και να δείξεις τις ερωτικές σου προθέσεις, γιατί το πιο πιθανό είναι να βγάλει το συμπέρασμα ότι φέρεσαι επιπόλαια.

Το ιδανικό μέρος για το πρώτο ραντεβού
Σε ένα γραφικό ταβερνάκι δίπλα στη θάλασσα, ή στο αγαπημένο του στέκι.


ΛΕΩΝ
(23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Η συμπεριφορά του
Με τον εξωστρεφή χαρακτήρα του και την λαμπερή προσωπικότητά του θα καταφέρει από το πρώτο σας ραντεβού να σε γοητεύσει και δεν θα  ξεκολλάς τα μάτια σου από πάνω του.  Ο άνδρας Λέων είναι πολύ πιθανό στο πρώτο ραντεβού σας να σε περιμένει με ένα μπουκέτο λουλούδια και θα φερθεί ως γνήσιος τζέντλεμαν  (θα ανοίξει την πόρτα για να περάσεις πρώτη και θα ξοδέψει γενναιόδωρα τα χρήματά του, για να έχετε μία εκπληκτική βραδιά). Ξέρει πολύ καλά τον τρόπο να φλερτάρει και να κατακτά το στόχο του και σίγουρα θα σε γοητεύσει με τους καλούς του τρόπους, αλλά και την φιλική του διάθεση.

Τι πρέπει να προσέξεις
Ο Λέοντας είναι ένας άνθρωπος που θέλει να τον θαυμάζουν. Μην του πας κόντρα και προσπαθείς να επιδεικνύεις ανταγωνιστικά  τον εαυτό σου, γιατί σίγουρα θα σε απορρίψει.

Το ιδανικό μέρος για το πρώτο ραντεβού
Σε ένα glamorous μαγαζί των βορείων Προαστίων (εκεί που συχνάζουν όλοι οι celebrities), εναλλακτικά σε ένα roof garden πολυτελούς ξενοδοχείου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
(24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Η συμπεριφορά του
Μην περιμένεις να σου δείξει ο Παρθένος το ερωτικό του ενδιαφέρον από το πρώτο σας ραντεβού. Είναι ένας άνθρωπος εσωστρεφής που δεν εκδηλώνει εύκολα το ενδιαφέρον του με λόγια, αλλά με πράξεις.  Την πρώτη φορά που θα τον συναντήσεις, θα παρατηρήσει με κάθε λεπτομέρεια τα ρούχα που θα φοράς, τον τρόπο που έχεις βαφτεί και θα θυμάται με απόλυτη ακρίβεια κάθε λεπτομέρεια - τόσο της εξωτερικής σου εμφάνισης, όσο και της συμπεριφοράς σου.  Θα θελήσει να μάθει τα πάντα για εσένα και πολύ πιθανό να σε κριτικάρει ή και να σε συμβουλέψει για τις προσωπικές σου υποθέσεις. Με το εύστοχο και έξυπνο χιούμορ του, θα σπάσει τον πάγο ανάμεσά σας.

Τι πρέπει να προσέξεις
Μην του δείξεις ότι είσαι ένας άνθρωπος που ζει το σήμερα και δεν σκέφτεται το αύριο, γιατί είναι πολύ πιθανό να σε θεωρήσει ελαφρόμυαλο. Δώσε προσοχή στο Savoir Vivre, γιατί ο Παρθένος θα παρατηρήσει ακόμα και την πιο μικρή λεπτομέρεια.

Το ιδανικό μέρος για το πρώτο ραντεβού
Αρχικά ένας περίπατος στην εξοχή και στη συνέχεια ένα γευστικό κρασάκι σε ένα ήσυχο μπαράκι.


ΖΥΓΟΣ
(23 Σεπτεμβρίου – 22  Οκτωβρίου)

Η συμπεριφορά του
Ετοιμάσου για την απόλυτη διασκέδαση! Με το γλυκό του χαμόγελο, τους ευγενικούς του τρόπους, αλλά και το εξαίρετο ταλέντο του στο φλερτ, θα σε κάνει να νιώσεις ότι θέλεις αυτό το ραντεβού να μην τελειώσει ποτέ!  Με το που θα τον συναντήσεις θα καταλάβεις ότι είναι ένας άνθρωπος με γοητευτική παρουσία, με εξαίρετο ντύσιμο και με μία ιδιαίτερα αισθησιακή αύρα. Ο κοινωνικός και εξωστρεφής του χαρακτήρας θα σε κάνει να  νιώσεις οικειότητα από τα πρώτα λεπτά της συνάντησής σας. Δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή, αφού θα φροντίσει το πρώτο σας ραντεβού να τα εμπεριέχει όλα ...

Τι πρέπει να προσέξεις
Αυτό που πρέπει να προσέξεις στο πρώτο σας ραντεβού (αλλά και στα επόμενα που θα ακολουθήσουν), είναι την εξωτερική σου εμφάνιση. Φόρεσε τα νέα μοντέρνα ρούχα που αγόρασες, πήγαινε κομμωτήριο και φόρεσε την πιο αισθησιακή σου κολόνια.

Το ιδανικό μέρος για το πρώτο ραντεβού
Το πρώτο σας ραντεβού θα διαρκέσει πολλές ώρες. Ξεκινήστε με ένα καφεδάκι σε ένα πολυσύχναστο μέρος, πηγαίνετε για ένα δείπνο σε ένα μοντέρνο εστιατόρια και συνεχίστε για ποτό και χορό στο πιο in club!


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
(23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Η συμπεριφορά του
Στο πρώτο ραντεβού σου με τον Σκορπιό θα καταλάβεις ότι έχεις να κάνεις με έναν «περίεργο» τύπο, που εκπέμπει μυστήριο, αλλά και πολύ ερωτισμό! Είναι αρκετά εσωστρεφής και δεν θα θελήσει να σου πει πολλά πράγματα για αυτόν από την πρώτη σας συνάντηση. Παρόλα αυτά θα θελήσει να τα μάθει όλα για σένα και θα σε φέρει προ εκπλήξεως με τις ερωτήσεις που θα σου κάνει.  Θα παρατηρήσει τα πάντα επάνω σου και θα σε κοιτάζει έντονα στα μάτια, για να καταλάβει αν το ένστικτό του για εσένα είναι αληθινό και για να πάρει γρήγορα τις αποφάσεις του για την εξέλιξη της γνωριμίας σας.

Τι πρέπει να προσέξεις
Μην του ανοίξεις τα χαρτιά σου από το πρώτο ραντεβού. Του Σκορπιού του αρέσουν τα μυστήρια και η έρευνα, άφησέ τον να πιστεύει ότι κάτι κρύβεις,
το οποίο πρέπει να εξιχνιάσει! ...Σίγουρα αυτό θα τον εξιτάρει!

Το ιδανικό μέρος για το πρώτο ραντεβού
Σε ένα ήσυχο και απομακρυσμένο μέρος, πίνοντας το ζεστό καφεδάκι σας, χαζεύοντας το τζάκι.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
(23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Η συμπεριφορά του
Στο πρώτο σου ραντεβού με τον Τοξότη θα νομίζεις ότι έχεις βγει με το κολλητό σου φιλαράκι, για να πείτε τα νέα σας και για να γελάσατε. Είναι πολύ πιθανό στη πρώτη συνάντησή σας να προτείνει να βγείτε με παρέα, γιατί είναι γνωστό ότι είναι πολύ κοινωνικός και δεν έχει αρκετό χρόνο για όλους (επομένως θα θελήσει να τα συνδυάσει όλα μαζί).  Δεν θα αντιληφθείς αν σε βλέπει φιλικά ή ερωτικά, γιατί είναι τόσο άνετος, έχει τόσο χιούμορ και δεν είναι καθόλου ρομαντικός που θα σε μπερδέψει. Αν επιδιώξει να περάσει μαζί σου αρκετό χρόνο, τότε πέρασες το τεστ!...

Τι πρέπει να προσέξεις
Μην δείξεις ότι είσαι σνομπ ή έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, γιατί το πιο πιθανό είναι να κάνει την πλάκα του και να μην θελήσει να ξανά ασχοληθεί.

Το ιδανικό μέρος για το πρώτο ραντεβού
Είναι πολύ πιθανό το πρώτο σας ραντεβού να προκύψει σε κάποιο ταξίδι που μόλις γνωριστήκατε. Εναλλακτικά επίλεξε στο πρώτο ραντεβού ένα μέρος που θα σας κάνει να διασκεδάσετε (πχ λούνα παρκ, μην ξεχνάμε ότι ο Τοξότης διασκεδάζει και χαίρεται σαν να είναι μικρό παιδί).


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
(22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Η συμπεριφορά του
Ετοιμάσου για ένα ραντεβού με έναν ώριμο και σοβαρό άνθρωπο, που δεν έχει και πάρα πολύ χρόνο να σου διαθέσει, γιατί σίγουρα θα ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να σε δει. Στην πρώτη σας συνάντηση θα σου κουβεντιάσει για τις επαγγελματικές και κοινωνικές του διακρίσεις, για το πρόγραμμά του και για όλα όσα έχει καταφέρει να κατακτήσει με τους κόπους και τις προσπάθειές του. Μπορεί να σου φανεί ψυχρός και απρόσιτος, στην πραγματικότητα όμως είναι ένας πολύ μεθοδικός άνθρωπος, που πρώτα θα μετρήσει όλα τα δεδομένα και στην συνέχεια θα οργανώσει και θα προγραμματίσει τις αμέσως επόμενες κινήσεις του.

Τι πρέπει να προσέξεις
Είναι πολύ συντηρητικός, για αυτό μην προσπαθήσεις να τον εντυπωσιάσεις με προκλητική συμπεριφορά ή ντύσιμο, γιατί απλά δεν θα θελήσει να υπάρξει συνέχεια.

Το ιδανικό μέρος για το πρώτο ραντεβού
Σε ένα café πολύ κοντά στη δουλειά του!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
(20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Η συμπεριφορά του
Τι θα έλεγες για ένα ραντεβού με έναν τελείως απρόβλεπτο τύπο; Ο Υδροχόος από το πρώτο σας ραντεβού θα σε ξαφνιάσει με τον πρωτότυπο και εκκεντρικό του χαρακτήρα. Είναι πολύ πιθανό στην συνάντησή σας, εκτός από εσένα, να κοιτάζει και να φλερτάρει και τα άλλα άτομα που βρίσκονται τριγύρω σας.  Είναι ένας άνθρωπος που λειτουργεί φιλελεύθερα, δεν έχει πρέπει και κανόνες στη ζωή του και ζει έντονα την κάθε στιγμή,  χωρίς να σκέφτεται το αύριο. Σίγουρα στο πρώτο ραντεβού θα καταλάβεις ότι είναι ένας άνθρωπος με κοινωνικές ευαισθησίες, με πολλές ανησυχίες, που παίζει το φλερτ στα δάχτυλά του και βιάζεται το πρώτο ραντεβού να έχει ερωτική τροπή.

Τι πρέπει να προσέξεις
Άσε τις σεμνοτυφίες και τους συντηρητισμούς στην άκρη και προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου. Ο αυθορμητισμός σου θα πρέπει να κυριαρχεί στο πρώτο ραντεβού!

Το ιδανικό μέρος για το πρώτο ραντεβού
Το πρώτο σας ραντεβού θα μπορούσε να είναι σε ένα κοινωνικό έργο (πχ δέντρο φύτευση), εναλλακτικά σκεφτείτε ένα πρωτότυπο μέρος που θα τον εντυπωσιάσει (πχ Αττικό ζωολογικό πάρκο – γιατί λατρεύει τα ζώα).


ΙΧΘΥΣ
(20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Η συμπεριφορά του
Ο Ιχθύς στο πρώτο σας ραντεβού θα είναι αρκετά μαζεμένος, ντροπαλός και συνεσταλμένος, μέχρι να πάρει τον αέρα του και να σου εκδηλωθεί.  Από τα μάτια του θα καταλάβεις τα συναισθήματά του και τις επιθυμίες του και στην συνέχεια θα πρέπει να τον κάνεις να νιώσει άνετα μαζί σου. Ξεκίνησε εσύ τη κουβέντα μαζί του, για να του φύγει το τρακ και να νιώσει οικειότητα, γιατί αν περιμένεις από αυτόν να μιλήσει στο πρώτο ραντεβού ...μάλλον θα σε πάρει ο ύπνος.  Μέσα από τα λόγια και τις εκφράσεις του θα καταλάβεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που έχει πολλά συναισθήματα μέσα του, που έχει πληγωθεί ερωτικά στο παρελθόν και που αναζητά τρυφερότητα και ρομαντισμό!

Τι πρέπει να προσέξεις
Θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στα λόγια και στις εκφράσεις σου, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νιώσει άβολα ή να πιστέψει ότι τον προσβάλεις ή τον μειώνεις! (έχε υπόψη σου ότι είναι παρεξηγιάρης)

Το ιδανικό μέρος για το πρώτο ραντεβού
Σε ένα ειδυλλιακό μέρος που θα χαζεύετε το ηλιοβασίλεμα, κατά προτίμηση κοντά στη θάλασσα που τόσο λατρεύει.

kalyteroiastrologoi.jpgΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ

 

Ποιοί είναι οι πιο έγκυροι και αλάνθαστοι.

Διάβασε περισσότερα...

Τι σημαίνει η κάθε κάρτα της τράπουλας ταρώ

Μάθετε πως εξηγούνται τα χαρτία της τράπουλας ταρώ. Τα χαρτία ταρώ δεν μπορουν να εξηγηθούν απολύτως και οι έννοιες τους συνδυάζονται μεταξύ τους και εξαρτώνται απο διαφόρους παράγοντες.

Ερωτικά ταιριάσματα ζωδίων - Οι πιο ερωτικοί – συναισθηματικοί συνδυασμοί

Ερωτικά ταιριάσματα ζωδίωνΣαν αρχή έχουμε πάντα ότι τα ζώδια του ίδιου στοιχείου ταιριάζουν απόλυτα ( νερό με νερό, αέρας με αέρα, γη με γη, φωτιά με φωτιά).

Κάρτες Αγγέλων - Πρόβλεψη και τρόποι διαβάσματος

Οι Κάρτες Αυτογνωσίας και Πρόβλεψης «Θεραπεία με την Βοήθεια των Αγγέλων» και  εξαίσιες «Γοργό­νες και Δελφίνια» έχουν δημιουργηθεί για να σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τον σκοπό της ζωής σας και τα Θεϊκής έμπνευσης όνειρά σας.

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ - Μάθε τι σημαίνει το ονοματεπώνυμο σου !!!

Tίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, ακόμα και το ονοματεπώνυμό μας επηρεάζει την προσωπικότητά μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που αντιδρούμε και που προβάλουμε τον εαυτό μας.

Οι αστρολογικοί δείκτες φανερώνουν αν θα γίνετε διάσημοι κάποια μέρα.

αστρολογικοί δείκτες φανερώνουν αν θα γίνετε διάσημοι κάποια μέραΥπάρχουν αρκετές ενδείξεις σε έναν γενέθλιο χάρτη, που φανερώνουν αν θα γίνετε διάσημοι κάποια μέρα. Δείτε τους 5 Αστρολογικούς δείκτες που θα σας φανερώσουν αν θα γίνετε διάσημοι.

zodiatop.jpg
ΖΩΔΙΑ

 

Τα Ζώδια και τα χαρακτηριστικά τους.

Διάβασε περισσότερα...

kartestarrot.jpgΤΑΡΩ – ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ

 

Τι είναι η Χαρτομαντεία και οι κάρτες Ταρώ.

Διάβασε περισσότερα...

Φθηνή γραμμή Αστρολογίας

Αστρολογική γραμμή

Αστρολογική γραμμή

Καίτη Νομικού Αστρολογία Χαρτομαντεία

Πέπυ Αστρολογία Ταρομαντεία

ΠΟΛΥΤΙΜΗ Χαρτομάντης, Ταρομάντης

ΧΡΥΣΑΝΘΗ Κρυσταλλομάντης, Μελλοντολόγος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΤΑΡΟΜΑΝΤΕΙΑ, ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.