Κάντε μας  στο

Η Μελλοντολογία, που μπορεί να αναφέρεται και ως πρόβλεψη του μέλλοντος, είναι η μελέτη των εν δυνάμει πιθανών μελλοντικών καταστάσεων στον Κόσμο μας. Γενικά μπορεί να θεωρηθεί ως παρακλάδι μιας γενικότερης θεώρησης της μελέτης της Ιστορίας.

mellontologia.jpgΗ μελλοντολογία έχει σκοπό να καταλάβει πώς είναι δυνατό να εξελιχθεί το παρελθόν στο μέλλον, τι δηλαδή από το παρόν έχει πιθανότητες να συνεχιστεί, τι να αλλάξει και τι από αυτά που θα επιθυμούσαμε να γίνουν θεωρείται μύθος και δε θα συμβεί.

Αντίθετα με την επιστήμη, που συνήθως περιορίζεται στενεύοντας με παραδοχές το υπό μελέτη σύστημα, η μελλοντολογία μελετά τον κόσμο ως ένα τεράστιο και πολύπλοκο σύστημα και δε μπορεί να είναι το ίδιο σαφής στα συμπεράσματά της.

Προσπαθώντας να περιορίσει την ασάφεια των συμπερασμάτων της και να αποκλείσει τους μύθους, η μελλοντολογία επιχειρεί να τεκμηριώνει τις προβλέψεις της υποβοηθούμενη από την επιστήμη και τις τάσεις που προβλέπονται από τομείς της όπως η βιοτεχνολογία, η νανοτεχνολογία, η τεχνητή νοημοσύνη κλπ όπως η αύξηση του προσδόκιμου της ανθρώπινης ζωής και οι κβαντικοί υπολογιστές καθώς και με τη βαθύτερη κατανόηση των μηχανισμών της φύσης.Μελλοντολογία - Κρυσταλλομαντία. Ορατά αποτελέσματα!!! Άμεσα, Έγκυρα, Εχέμυθα!!! Τηλεφώνησε ΤΩΡΑ στο 901 14 04 111 και λύσε άμεσα τα προβλήματα σου… επαγγελματικά, προσωπικά, οικονομικά, οικογενειακά, αισθηματικά. Όλα τα προβλήματα έχουν λύση. 100% εγγυημένη επιτυχία. Κάλεσε τώρα στο Αστρολογικό μας κέντρο στο 901 14 04 111 και μίλησε ΖΩΝΤΑΝΑ με την Κρυσταλλομάντη, Μελλοντολόγο κα. ΧΡΥΣΑΝΘΗ.

kalyteroiastrologoi.jpgΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ

 

Ποιοί είναι οι πιο έγκυροι και αλάνθαστοι.

Διάβασε περισσότερα...

zodiatop.jpg
ΖΩΔΙΑ

 

Τα Ζώδια και τα χαρακτηριστικά τους.

Διάβασε περισσότερα...

kartestarrot.jpgΤΑΡΩ – ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ

 

Τι είναι η Χαρτομαντεία και οι κάρτες Ταρώ.

Διάβασε περισσότερα...

Φθηνή γραμμή Αστρολογίας

Αστρολογική γραμμή

Αστρολογική γραμμή

Καίτη Νομικού Αστρολογία Χαρτομαντεία

Πέπυ Αστρολογία Ταρομαντεία

ΠΟΛΥΤΙΜΗ Χαρτομάντης, Ταρομάντης

ΧΡΥΣΑΝΘΗ Κρυσταλλομάντης, Μελλοντολόγος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΤΑΡΟΜΑΝΤΕΙΑ, ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.