Κάντε μας  στο

anadromos-aris-ston-zygo-anasygkrotisi-dynameonΗ ανάδρομη πορεία του Άρη στο Ζυγό ξεκίνησε από 1/3  και  διαρκέσει έως τις 20/5. Επηρεάζονται περισσότερο: Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 2ου και 3ου δεκαημέρου.

 

 

ΚΡΙΟΣ:  Η…αναμονή, ο καλύτερος σύμβουλος!!

ΤΑΥΡΟΣ: Μάθε να μην λες όχι στις βοήθειες που σου προσφέρονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην σταματήσεις την δράση…αλλά με περισσότερη προφύλαξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να ανοιχτείς περισσότερο και κυρίως..μην κρατάς άλλο το στόμα σου κλειστό…!!!

ΛΕΩΝ: Θα χρειασθεί να εμπιστευθείς τους γύρω σου ακόμα περισσότερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καλό θα είναι να πατήσεις στα δικά σου πόδια.

ΖΥΓΟΣ: Τέλος η ευελιξία. Τώρα θα χρειαστεί να πολεμήσεις…!!!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξαναγεννιέσαι …μετά από πολύ καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μετριάζεται η απαισιοδοξία. Τώρα μπορείς και να κάνεις όνειρα…!!!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτή την στιγμή, η σιωπή είναι χρυσός.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάτα στην γη και μάθε να αναδιπλώνεσαι.

ΙΧΘΥΣ: Τέλος τα πάθη και οι καταστάσεις που εσύ δεν αντέχεις.

 

Ο Άρης στον Ζυγό και η ανάδρομη πορεία του την άνοιξη μιλούν για επαναπροσδιορισμό στις σχέσεις, στις συνεργασίες, στον έρωτα και στις συμμαχίες. Η δράση μας πολλές φορές θα είναι μπλοκαρισμένη, τα κίνητρα μας όχι και τόσο ξεκάθαρα ενώ θα πρέπει να προσέχουμε ανθρώπους που μας πλησιάζουν καθώς δεν θα έχουν και τις πιο καλές προθέσεις.

Καλό είναι να μην επιχειρήσουμε νέα εγχειρήματα αλλά να τα μελετήσουμε ξανά από την αρχή. Τι σημαίνει όμως αυτό; Πως μένουμε αδρανείς; Όχι βέβαια! Δρούμε απλά έχουμε κατά νου πως κάποια σχέδια μας στην συνέχεια θα τροποποιηθούν. Ο Άρης στον Ζυγό είναι ήδη μία θέση αδύναμη και σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του δεν ενδείκνυται για λήψη αποφάσεων ή πρωτοβουλιών.

Πολλές φορές θα νιώθουμε θυμωμένοι, θα συσσωρεύουμε οργή και θα έχουμε απότομα ξεσπάσματα. Εκτός αυτού θα χάνουμε σε διπλωματία και λόγω έντονων παρορμήσεων θα χάνουμε και το δίκιο μας. Τον Απρίλιο μάλιστα αναμένεται να συναντήσει τον Ουρανό, τον Πλούτωνα και τον Δία έτσι θα σχηματιστεί ένας μεγάλος σταυρός στα παρορμητικά ζώδια.

Ο σταυρός αποτελείται από δύο αντιθέσεις και τέσσερα τετράγωνα, αποτελεί μία ιδιαίτερα δυσμενή ενέργεια, η οποία ωστόσο με υπέρμετρη προσπάθεια μπορεί να φέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Ο θεός του πολέμου συναντάει τον εκκεντρικό Ουρανό και αυτό τον κάνει νευρικό, επαναστάτη. Η επιθετικότητα, η εκκεντρικότητα, η αναρχία, η χρήση της υπέρμετρης ελευθερίας αποτελούν εκφάνσεις αυτής της εμπλοκής. Όλο αυτό δυναμιτίζεται από το τετράγωνο του Πλούτωνα, κάτι που φέρνει στην επιφάνεια βία, αντιπαλότητα, εχθρότητα και εχθρικότητα.

Η ίντριγκα, το παρασκήνιο, ο φθόνος, ο δόλος και η καχυποψία στιγματίζουν τις ημέρες. Θα έρθουμε αντιμέτωποι με φοβίες, με εμμονές και θα κληθούμε να τις αντιμετωπίσουμε. Ο Δίας απλώς λειτουργεί σαν μεγεθυντικός φακός και μπορεί να πολλαπλασιάσει την εν λόγω επιρροή. Σίγουρα ο παρορμητισμός, η φλόγα, η ταχύτητα μπορούν να προκαλέσουν απώλειες για αυτό καλούμαστε να σκεφτόμαστε πριν πάρουμε οριστικές αποφάσεις. Άλλο ένα χαρακτηριστικό του εν λόγω σχηματισμού είναι η υπερδραστηριότητα.

Ο ερωτισμός καλά κρατεί, μεγάλα πάθη αναμένονται, θυελλώδεις ερωτικές σχέσεις προκύπτουν και όλα αυτά υπόσχονται αξέχαστα βράδια. Το συναίσθημα εμπλέκεται με την σεξουαλικότητα, επικρατεί ένα πάγιο αίτημα για ελευθερία, το οποίο πολλές φορές καταλήγει σε αναρχία.

Από την μία αναζητούμε την δέσμευση και από την μία αρκούμαστε στο να είμαστε μόνοι και εργένηδες. Η συμπεριφορά μας είναι απότομη, αναπάντεχη και απρόβλεπτη έτσι δεν μπορούμε να υποσχεθούμε την σταθερότητα. Ωστόσο, ο εν λόγω σχηματισμός σημαίνει δυναμισμό, αποφασιστικότητα, ρίσκο, τόλμη και θάρρος. Έτσι, τον μήνα Απρίλιο μπορούμε να ρισκάρουμε λίγο παραπάνω ώστε να επιτύχουμε ένα όνειρό μας.

 


 

Για να μάθεις περισσότερα για τους ανάδρομους πλανήτες, πως σε επηρεάζουν, πότε είναι ανάδρομοι, τι πρέπει να προσέχεις, πώς να αντιμετωπίσεις τις μέρες του ανάδρομου Ερμή όπως και αναλυτικά για το Ζώδιο σου, τις προσωπικές σου αναλύσεις και προβλέψεις, το Γενέθλιο Χάρτη σου, τις προσωπικές σου ημερήσιες ή εβδομαδιαίες προβλέψεις, την Σελήνη σου ή τον Ωροσκόπο σου, τηλεφώνησε τώρα στο Αστρολογικό μας κέντρο. Έμπειροι Αστρολόγοι - Χαρτομάντες θα σου δώσουν τις απαντήσεις που ζητάς, 100% εχέμυθα και εγγυημένα. Κάλεσε τώρα στο 901 14 04 111 και μάθε όλη την αλήθεια!

kalyteroiastrologoi.jpgΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ

 

Ποιοί είναι οι πιο έγκυροι και αλάνθαστοι.

Διάβασε περισσότερα...

Ανάδρομος Ερμής - Τι είναι και πως μας επηρεάζει.

Τι είναι ο ανάδρομος Ερμής, πως μας επηρεάζει, ποιούς κυβερνάει, αν επηρεάζει όλα τα ζώδια, τι γίνεται όταν είναι ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο και πόσο διαρκεί.Ο πλανήτης Ερμής που εικονογραφείται σαν φτερωτός αγγελιοφόρος, είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και των μεταφορών όλων των ειδών. Λειτουργεί σαν ένας κομπιούτερ που συλλέγει τις πληροφορίες και τις χρησιμοποιεί αυτόματα για να επιβιώσει, δηλαδή να δράσει, να πληροφορηθεί και να εκφράσει κάτι σωστά.

Ωροσκόπος. Τι είναι και πως μας επηρεάζει!

Ο Ωροσκόπος παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή μας, και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία του γενέθλιου χάρτη μας!

 

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ - Μάθε τι σημαίνει το ονοματεπώνυμο σου !!!

Tίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, ακόμα και το ονοματεπώνυμό μας επηρεάζει την προσωπικότητά μας, τον τρόπο που σκεφτόμαστε, που αντιδρούμε και που προβάλουμε τον εαυτό μας.

Τα ζώδια στην οικογένεια και στις φιλικές τους σχέσεις.

Τα ζώδια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας! Ήδη όλοι μας αναζητούμε περισσότερες πληροφορίες, μαθαίνουμε, διαβάζουμε και πολλές φορές χαμογελάμε ...

Ερωτικά ταιριάσματα ζωδίων - Οι πιο ερωτικοί – συναισθηματικοί συνδυασμοί

Ερωτικά ταιριάσματα ζωδίωνΣαν αρχή έχουμε πάντα ότι τα ζώδια του ίδιου στοιχείου ταιριάζουν απόλυτα ( νερό με νερό, αέρας με αέρα, γη με γη, φωτιά με φωτιά).

zodiatop.jpg
ΖΩΔΙΑ

 

Τα Ζώδια και τα χαρακτηριστικά τους.

Διάβασε περισσότερα...

kartestarrot.jpgΤΑΡΩ – ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ

 

Τι είναι η Χαρτομαντεία και οι κάρτες Ταρώ.

Διάβασε περισσότερα...

Καίτη Νομικού Αστρολογία Χαρτομαντεία

Πέπυ Αστρολογία Ταρομαντεία

ΠΟΛΥΤΙΜΗ Χαρτομάντης, Ταρομάντης

ΧΡΥΣΑΝΘΗ Κρυσταλλομάντης, Μελλοντολόγος

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ, ΤΑΡΟΜΑΝΤΕΙΑ, ΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΙΑ

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.